resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1803
    galatasaray taraftari olarak kendimizi biraz nankor olarak elestirebilirim, yani kendi icinden olanlara yeterli destegi vermekte en geride olan topluluguz. ama bir seyde en iyiysek, o da olaylari yorumlama ve futbolu bilme kabiliyetimiz. su an riekerink icin notr biri olarak, savunana da agir elestirene de hak veriyorum, ve karsit dusuncedeki insanlari dinlemeye davet ediyorum, kardesiniz olarak.

    oynanan futbol ve tercihler malesef hata dolu, bunu bir kabullenelim. riekerink bey tecrubesizliginin kurbani oluyor cokca, besiktas deplasmani ve kayseri deplasmani malesef tamamen onun sorumlulugunda puan kaybedildi. oynanan oyun kalitesi ve hucum ve savunmadaki duzelmeyen basibosluklar, prandelli veya hamza hoca zamanindan farkli degil. ha, takima hic bir sey vermedi demek de buyuk haksizliktir. her seyden once, hepimizi tekrar heyecana sokan, tribune 40 bin toplayan bir atmosfer yaratti ve cidden pozitif bir yapisi var. takintilari da oldugunu dusunmuyorum, hatalarinda israr etmiyor. 70% topla oynama istatistigi civarinda maclari bitirmemize ragmen, zenginlik konusunda oldukca kisir olsak da, zamanla bu kadar topla oynayan takim, bir seyler gelistirecektir diye umuyorum.

    bu saydiklarim genelinde halen notrum, fakat karar vermek icin daha fazla zaman gerekiyor, basaksehir ve fenerbahce maclari buyuk belirleyici olacak. gectigimiz yillardaki futbol ozurlusu galatasaray bu 2 maci 0 ile gecerdi, riekerink cidden bir seyler verdiyse ve verecekse, bir seyler kazandiracak kadar hazirlar takimini. umarim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın