resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 730
    hiç de abartılan ya da şişirilen bir futbolcu değildir. kendisi ön libero oyuncusu. ama selçuk paşam totosunu kaldırıp ileri çıkmadığı için bu çocuk ileri çıkmak zorunda kalıyor.

    "neden şut çekiyor"muş. hiç şut çekmese bu sefer de "neden hiç şut denemiyor" diye eleştirilecek. dünyada her oyuncu harika şutlar atmaz. ama denemeden de golü bulamazsınız. tolga deniyor. dağlara, taşlara vuruyor; ama deniyor. bu bilgisayar oyunu değil ki her şut kaleyi bulsun ya da az farkla auta gitsin. adam alıyor eline gamepadi, geçiyor ps4'ün başına, bam güm vursa bile top bir şekilde kaleye gidiyor. sonra da televizyon başına geçip bekliyor ki her şut aynı şekilde kaleye gitsin.

    tolga yavaş yavaş gole yaklaşmaya başladı. özellikle 22 ekim 2016 galatasaray trabzonspor maçında çok ciddi bir şutunu onur kıvrak zorla çıkardı. diğer şutları da eskisine nazaran iyiydi.

    çok şikayetçiyseniz kaptanınız büyük maestro xelçuk'a bağırın biraz da şut çeksin kaleye. hücuma katkı versin. orta saha çizgisinin orada takılmaktan başka iş yapmıyor zira kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın