resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1799
    ilk maglubiyetinde medya ve maalesef kendi taraftarimizin bile hunharca saldirdigi teknik adam.

    evet kaybettik. cokta iyi oynamadik. talihsiz hatta acemice bir gol de yedik. ama emin olun butun bunlara ragmen kazanabilirdik. o kadar ataktan 1 tanesi girseydi, ikincinin gelmesi cok yakindi, olmadi. mac ici hamleleri yetersiz deniyordu, ben dun oyuna mudahale etmesini begendim.

    mac oncesi cikardigi kadroyu sosyal medyaya girin bakin, herkes begendi. 5 atariz, 3 atar 1 sayarizcilar doluydu heryerde. dusundugu taktigin islememesiyle alakali da 3-4-1-2 gibi birseye donup ceza sahasi ici ve cevresi ile alakali daha kalabalik olmak istemesini de olumlu buldum.

    tek dusundugum nokta sanki statik bir podolski yerine dinamik bir yasin daha fazla hareket getirebilirdi oyuna bizim adimiza. gerce poldiyi de sonradan ceza sahasina gonderdi eren'in yanina.

    peki bunca feryat figan niye? niye, ben soyleyeyim. bu adami yetersiz buluyorduysan, kapasitesiz buluyorduysan, boyle kin nefret kusacaktiysan bunu keske en basindna yapsaydin arkadasim. boyle sinsice ilk tokezlemesini bekleyipte yapmasaydin.

    gecen sene ki rezil kepaze kadroya yapilan birkac rotus ile bu adam daha derli toplu, daha organize bir oyun oynatmaya calisiyor. elinden gelen bu da olabilir, daha iyisini de yapabilir.

    sen daha 8. haftada kendi hocana hakaretler edeceksen bizim cooook isimiz var.

    neyse buyuk baskan(!) satiyor arazileri. az sikin disinizi. tucheller, mourinholar kapida beliyor. messiyi alacak bize. kurtuluyoruz riekerink beyden. bayraminiz yakin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın