resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1789
    bu sözlükte çok kişiye karşı çıkıldı çok kişi harcanmaya çalışıldı. en ufak olumsuzlukta çok çabuk karalar bağlandı. artık buna son vermeliyiz ciddi anlamda. daha 3-4 ay öncesine kadar benzeri bruma için yapılıyordu.

    92 doğumluyum lucescu zamanını ezbere söyleyebilecek olanları tamamen anlatacak ya da şimdiki olgunlukta yorumlayacak seviyede değilim ama hatırlarım. çevremden, galatasaraylı büyüklerimden duyduğum kadarı ile söylüyorum. onların söyledikleri kendimce yorumluyorum.

    lucescu bizim için çok ama çok büyük bir şanstı, kalsaydı eğer yapabileceklerini tahmin edemiyorum, zaten bizden sonra yaptıkları ortada. biz bu adamı medyaya, rakiplere ve kendi içimizde bulunan kişilere yedirdik, resmen harcadık. arkasında durmadık gazına geldik. tekrardan diyorum bu adam kalsaydı şuan takımımız bruma gibi futbolcular ile dolu olur ve sene sonu kime satsak acaba diye düşürdük ve istediğimiz her fiyatı alırdık.

    yıllar sonra karşımıza bence tekrardan bir şans çıktı, eleştirenler hep oldu onlara hiç lafım yok ama kazanırken övüp övüp sonra kaybedince böyle harcamaya çalışmak, kötülemek benim bile ağrıma gitti. rıdvan - güntekin ikilisinden bir farkları yok gözümde. zaten medya ve rakip onlardan yüz buldukları için bu kadar çabuk harcamaya hazırlar.

    riekerink hocamız bizim için bir şans.

    gelecek için bugün için bir şans.

    süreklilik sağlamak için takım için mutluluğu sağlamak için şans.

    genç oyuncularımız için bir şans.

    acilen bunun farkına varmalıyız, destek olmalıyız, sahip çıkmalıyız. çok güzel günlerimizi olacak hocamızla, tek eksiğimiz beraberlik.

    mancini'den sonra prandelli'den sonra bu takıma iki tane hocayı çok istedim.

    lucien favre ve thomas tuchel ikisine de imkanlarımız ile projelerimiz çekici gelmedi. nasıl o zaman bu iki adamdan birisinin bize gelip takıma seviye atlatacağına inancım tam ise riekerink hocama inancım hepsinden daha fazla.

    mevcut yönetimi hiç sevmem ama şuana kadar yaptıkları en iyi iş riekerink'i takımın başına getirmeleridir.

    tekrar tekrar söylüyor ve rica ediyorum hatta yalvarıyorum bu adama sahip çıkalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın