resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1788
    kepazelikten kepazeliğe koştuğumuz bir sezonun ardından 2-3 oyuncuyla şampiyonluğa doğru yol alıyor. biz trabzon'a en iyi dönemimizde de puan kaybettik, enseyi karartmak neden? hani gören de ilk defa trabzon'a yeniliyoruz zannedecek. lig 34 hafta, 34'ünü de kazanabilen takım olmadı tarih boyunca, puan kaybının olması kadar doğal bir şey yok.

    acaba sizin derdiniz takımın başarılı olması değil de takımın fatih terim, hamza hamzaoğlu vb. bilumum yerli teknik direktörle başarılı olması mı?

    ayrıca * trabzon maçında hem doğru ilk 11 ile başlamış hem de doğru değişiklikler yapmıştır benim gözümde. eren hava toplarında düşündüğümüz kadar etkili değil. uğur demirok bile süpürdü her topu. sigthorsson artık bi' zahmet iyileşip gelebilirse açtığımız 25 ortayı kullandığımız 10 korneri daha iyi değerlendirebiliriz.

    geçen sezondan farklı 3 oyuncu var: eren,bruma,tolga. bu kadar. süper über yönetimimizin yaptığı diğer transferler ya katkısız ya sakat. rezil bir sezonun ardından 3 oyuncu ile böylesine ivme yakalamış hocanın böylesine asılıp kesilmesi zoruma gidiyor.

    önceki entry'lerimde de belirttiğim gibi, şampiyon olacaksak bu adamla olacağız beyler, bunu bilmemiz lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın