• 50
    dillendiremesek bile maç öncesi taraftar olarak endişeliydik. bunun sebepleri lincoln'un olmaması, takımın olympiakos maçı ertesi rehavete gireceği, 7 günde yapılacak üçüncü maçın yorgunluğu ve henüz skibbe'nin rüştünü ispat etmemesiydi.
    şüphelerimizde haklı olduğumuz maç içinde ortaya çıktı. sahada bitse de gitsek mottosuyla görev icra etmek isteyen futbolcu topluluğu vardı. dakika 10 a kadar rakip ceza sahasına giremedik. isteksiz oyunun karşılığını emre-meira-de sanctis üçlüsünün hatasıyla yenen bir golle aldık. bu hatalı golde servet in adının geçmeyişinin nedeni korner atışında rakip ceza sahasına gidip geri dönememesiydi. yediğimiz gol bile takımımızı hareketlendirmeye yetmedi. ayhan la attığımız gole kadar şutumuz dahi yoktu. ikinci yarı başladığında daha iyi şeyler bekliyorduk ancak yine sahada göremedik. kewell ın asistinde baros un elle kontrolü sonrasında attığı golle umutlandık fakat oyunu tutmayı beceremedik. eskişehir kazandığı serbest vuruş sonrasında ümit karan ın ayağına çarpan -bana göre nizami- bir golle eşitliği yakaladı. bu gol sonrasında skibbe nin hamlesini beklerken beraberlik düşüncesinin ürünü olan kewell-mehmet güven değişikliği geldi. maç işte burada bitmişti ki öyle oldu eskişehir baskısı daha da arttı. meira nın rakip ceza sahası yayı üzerinde kaptırdığı top döndü gol oldu. yapılan oyuncu değişiklikleri mağlubiyeti anlatıyordu zaten. giren oyuncular: mehmet güven ve yaser..
    arda bugün beklentileri karşılamaktan öteydi. ayağına gelen topları kaptırdı, penaltı aradı, itiraz etti, hakemle inatlaştı, sarı kart gördü. bizi hayal kırıklığına uğratan oyuncuların başındaydı.
    emre aşık ın hızlı hücumculara karşı etkisiz kaldığı bir defa daha ortaya çıktı.
    baros aradı araştırdı fakat ayağında çok top tuttu, gereksiz yere kendini yere bıraktı, penaltı ararken pozisonların bitmesine yol açtı.
    nonda yı bu maçta lincoln ün alternatifi olarak düşünmüştük fakat eski formundan çok uzaktı.
    ümit karan ın sakatlık sonrası zamana ihtiyacı olduğu çok net açıktı.
    ayhan ın maç sonrası gördüğü ikinci sarı kart hiç yakışmadı. bu maçın da galatasaray adına en iyisiydi. bir dahaki hafta takımını yalnız bırakacak.
    bu takımın daha iyi oynaması gerektiğini her zaman söyledik. skibbe ye bu anlamda çok iş düşüyor.

    edit: iş bu entry i girerken dark tranquillity den auctioned çalıyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın