resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4818
    (bkz: az önce canlı yayında açıklamalarda bulundu satır başları şu şekilde)

    içiyolar viskiyi geliyolar programa konuşuyorlar... ağızlarında türk örf adetlerine uygun olmayan her şeyi kullanarak bizlere hakaret ediyorlar.
    biz seçimle geldik seçimle gideriz bana şunu söylüyorlar aday olmasın diyorlar.
    siz cumhurbaşkanı tayyip bey'e aday olma diyebilir misiniz? böyle bir şeye hakkınız var mı? aday olursak seçer yada seçmezsiniz. demokrasi diyorlar, kurallara kimse uymak istemiyor.
    kendine güvenen gelecek olacak.
    bundan sonra konuşmak isteyen buraya gelsin... öyle onursal başkanlık filan isteğim arzum yok. benim başım belada( yargıtay) ben bunu çözeyim zaten gideceğim.. ama şerefsiz ahlaksızlar her gece programda bunları söylüyorlar..
    ben 18 senemi bu kulübe verdim benim için onurdur. tüm ailem için onurdur şereftir. bu onurun şerefinde bir karşılığı olmalı. adam içiyor, kafayı çekiyor, bundan sonra sokakta gezdirmem buradan deklare ediyorum. ( öldürecek mi napacak? bu nasıl tehdit)
    fetocu patronlar, fetocu bu konuşanları tv'lerinde tutamazlar.
    yan yana geldiğimizde köpek gibi korkuyorlar.. içiyorlar viskiyi masanın altında çıkıyorlar programlara.
    çaycı müdür oldu.. şoför müdür oldu bize sallıyorlar. bundan sonra bizim tv'de her gün bunun hesabını soracağım. bundan sonra peşlerine düşerim bizi sahipsiz sanmasınlar.

    ---------------------
    kim fb'ye aday olmak istiyorsa erkek gibi çıkıp söyleyecek.
    1 loca almayıp bana hediye edin diyenler fb için ölene kadar fetva veremezler. (ali şen'e iyi sallıyor yalan yok.)
    ---------------------

    evet başarısız futbol takımı.. iyi takım değil diyebilir miyiz? hocada çok iyi bunu samimiyetimle söylüyorum, 2010-2012 yılında 17 maçın sonunda 9 puan geriye düşmüştük 2. devre 17'de 16 yaptık şampiyon olduk hepimiz hapse girdik..
    tvlerde karalamalardan başka bişi yok... neden türkiye ileri gitmiyor diye düşünen yok.
    bakın ben gerçeği söyleyeyim... fb'de dahil olmak üzere avrupa'da başarı hep tesadüf olacaktır kesinlikle devamlı olmayacaktır... fb avrupa'da marka oldu. veleybol'da marka oldu(evet böyle dedi :d) neden?
    nedeni şu; deyip özetle bütçeleri söyledi erkek basketbol 26m$ bayan basketbol 6m$. bütçeler bizde o yüzden başarılıyız dedi.
    manu ile fb'yi karşılaştırdı bütçe olarak gerideyiz dedi olmaz dedi başarı.
    ---------------------

    kendi evlerinin önünde ayağından vuran adamı polise söylemeyedi şimdi bizim hakkımızda atıyor şerefsizler dedi. (ahmet çakar'a söyledi bunu sanırım)
    bunlara bi çeki düzen versinler yoksa bir daha ki sefere medya patronlarının yaptıklarını açıklarım dedi.
    ---------------------

    futbol takımı toparlanacak dedi son olarakta.

    --- alıntı ---

    az bi yorum yapmak gerekirse;

    --- alıntı ---

    manu konusunda söyledikleri haklı ama ondan daha 4 gün önce alanya ile berabere kalıyorsun kendi sahanda onu neden söylemiyorsun ?
    ahmet çakar filan konusunda haklı olabilirsin onlara böyle laf söyleyip tehdit ediyorsun ama zamanında gs için söylenilenler varken neden gözlerini - kulaklarını kapatıyorsun?
    sen kimsin de insanları tehdit etme hakkını buluyorsun kendinde? ben söylediklerinden yargıya taşıyacağını anlamadım kesin vurdurur yani öyle düşünüyorum.
    bi yere gitmicem demokrasi filan lafları tamamen bana birilerinden alıntı gibi geldi. sizde farketmişsinizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın