• 2532
    kesinlikle eleştiriyi hakediyor. takımı kurarken savunmayı çok geri plana atması hatta düşünmemesi, rakip seri yakalayınca geç mola alması konularında haklı olarak eleştirilir. bu sezon özelinde, maçı kopardığımız bölümlerde katkı vermeyen oyuncuları takıma dahil edeceğim diye rakibi tekrar maça ortak etmesiyle de eleştiriyi hakediyor.

    bunları güzelce tartışabiliriz. çözümler üretmeye çalışabiliriz. zaten koç sezon başında kendisi de dedi tarzını değiştirmesi gerektiğini.

    ancak daha ekim ayı bitmeden istifasını isteyenleri hiç anlamıyorum. herhangi bir koç olsa eyvallah ama kaç senedir yönetim kaynaklı maddi sorunlar yüzünden bizi yarı yolda bırakmayan, başka imparatorların aksine milli takım ve galatasaray arasında seçim yapması gerektiğinde bizi seçen, yıllar sonra ligde şampiyon olmamızı sağlayan, bize avrupa kupası kazandırmış bir adamdan bahsediyoruz. böyle bir adamın da kredisi olmazsa artık diyecek bir şey bulamıyorum.

    başta da belirttiğim gibi bunlar kendisini eleştirmeye engel değildir tabiki. bu sezon kendisi için bir sınav. sezon sonunda oturup bakalım takım sezonu nerede tamamlamış. beklentilerin altındaysa o zaman konuşalım galatasaray basketbolunu emanet edip edemeyeceğimizi. ekim ayından kellesini istemeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın