• 241
    naçizane şahsımın da hakkında söyleyecekleri olduğu arazidir.

    galatasaray'daki borç faizi gerçekten de kulübün belini büken unsurlardan biri. adnan öztürk'ün de içinde bulunduğu güruh bunu yok etmenin alternatif yollarının var olduğu görüşünü savunuyor olsa da pek ikna edici yöntemler olmadığı aşikar.

    bu düşüncemde, adnan öztürk'ün geçmişte kulüp aleyhine yorumlanabilecek duruşunun etkisi fazlasıyla vardır.

    sonuç olarak her yıl artarak karşımıza çıkan borç faizini yok etmenin yolu, faizi ortaya çıkaran borcu hızlıca kapatmaktır. üzülerek belirtiyorum ki bu borcun bu şekilde yok edilmesi ancak ve ancak riva projesine dair anlaşmanın yürürlüğe konmasıyla mümkün olabilir.

    florya'ya gelince, arazinin karşılığında hem tatmin edici bir gelir hem de ihtiyaçlarımızı karşılayacak büyüklükte ve lokasyonda bir başka araziye tesislerin inşası bittikten sonra, mevcut yerimizden ayrılıp yeni tesislere yerleşeceksek bunu art niyeti olmayan her galatasaraylı kabul edecektir. bunun aksi şartlarda florya, değerini daha da katlaması sonrasında bu tarz bir proje üzerinden gündem olmalıdır.

    söz konusu proje galatasaray'ın geleceğine yapılan bir yatırımdır, banka borçları göz önünde bulundurarak desteklenmelidir. umarım dursun özbek yönetimi bütçe denkliği ile ilgili sözünü tutup o maddeyi galatasaray tüzüğüne ekleyebilir. bu madde ile geldiği günkü bütçenin altında kalan yönetimler, aradaki borç farkını kendileri ödeyeceklerdir.

    zira yeni nesil alkolik çakallar kurtuluş yolunda olan galatasaray'ı bu sefer riva kadar değerli olmayan başka bir araziyle kurtarılamayacak duruma getirebilirler. o nedenle riva projesinin önemi yanında konuşulmakta olan yönetimlerin bütçe denkliği hususu da galatasaray için en az riva kadar elzemdir.

    galatasaray'a sevdalı bir kişi olarak, galatasaray'ın doğru yolda olduğuna inanmak istiyorum. arazilerin devlete peşkeş çekilmesine, en azından galatasaray'ımın geleceğine dair umutları yeşertmesi nedeniyle göz yumuyorum.

    umarım bu nakit girişi sağlanır, umarım banka borçları yok edilir, umarım değerini katlayacak gayrimenkul yatırımları tekrarlanır, umarım gelecek yönetimler bu büyük risk hamlesinin getirisini hiç edecek işler yapmazlar.

    sonsuza dek galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın