• 139
    galatasaray'ı florya'dan çıkarmak benim nazarımda ihanettir. hem de ihanetlerin en büyüğüdür. 23 dönümü bizim gerisi kısaca hazinenin diyelim. biz bu şekilde kullandığımız müddetçe herhangi bir sorun var mı? hayır. eee o zaman neden illa da florya'da paketin içinde olsun diye baskı yapılıyor ki. efendim emlak konut bastırıyormuş, emlak konut'a boyun mu eğeceğiz. zorla mı alacak elimizden?

    florya asla ama asla satılmamalı. a takım ve tüm altyapı için yetersiz deniyorsa, galatasaray a ve u17,u19 takımları florya da çalışmaya devam etmeli, diğer altyapı takımları için başka yer bulunmalı.

    riva ise değerlendirilebilir. ancak yaklaşık 1 m m2'lik bir arsanın 200 bin m2'si (%20) inşaat alanı olduğuna göre asgari 500 villa yapılabilecek bir arsadan bahsediyoruz. (her bir villa 400 m2) 500 villalık bir arsanın satış fiyatı bugünkü şartlarda 500 m $'dan asla aşağı değilken 300 bin dolar kar bekliyoruz demek nasıl bir mantıktır anlamıyorum.

    genel kurul üyelerinden ricam şu. florya için kesin red oyu kullansınlar, riva için %50 paylaşımlı ve dolar üzerinden yapılacak sözleşmeye izin versinler. ya da daha önce de belirttiğim gibi bir önerge vererek bütün bu hususları bir yıl sonraya ertelesinler. bir yıl içinde de riva için daha iyi bir proje üretsin yeniden genel kurulda oylasınlar.

    not: florya ve riva yüzünden konsantrasyonumuz bozulmasın. bu sezon şampiyonluk çok önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın