resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5981
    neuer defalarca ileri çıktı ve bir gün gol yedi ama yine de bildiğini yapmaktan vazgeçmedi çünkü neuer' i neuer yapan etkenlerden biri bu, adamın tarzı bu. keza benim 5 yıl içinde dünyanın en iyisi olacağını iddia ettiğim der stegen, o da neuer gibi bir kaleci. tekniğine çok güveniyor ama defalarca bu yüzden gol yedi yine de kendisi olmaktan vazgeçmedi. elbette hatalarından ders çıkarsın daha iyi olsun daha dikkatli olsun ama cesaretini, tekniğine duyduğu güveni yitirmesin.

    muslera' nin işi bundan sonra daha zor. çünkü bu ligde pek olmayan bir şeyi üstelik de üst üste 2 defa yaptı. artık mimlendi. rakipler hem muslera' dan intikam almak(kötü anlamda demiyorum bu kelimeyi) hem de takımlarına gol kazandırmak amacıyla çok daha dikkatli ve kurnaz davranacaklardir. daha sık pres yapacaklar ve muslera' nin fake atacağını düşündüklerinden o fake i yememek için daha dikkatli olacaklardır.

    örneğin bruma' yi tanımayan biri bruma' nin üzerine gider ama 2 pozisyon sonra 'lan bu adam kıvrak ve hizli' diyerek daha uzaktan karşılamaya hatta geri kaçarak kademe gelmesini falan beklemeye başlar. çünkü bruma' nin üzerine gidersen bruma seni yer. işte şimdi herkes muslera' ya da bu şekilde bakacaktir. bunu da aşarsa çok büyük bir iş başarmış olacak. ama işinin artık daha zor olduğu kesin. kendisi olmaktan vazgeçmeyip kendisini güncellemek zorunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın