• 64
    bu sitede daha yeni yazar oldum o heyecanla solda çıkan tüm başlıklara tıklıyorum, yazılanları okuyorum falan. tıklamaya elimin gitmediği tek başlık buydu, dayanamadım sonunda. umuyorum sınava giren tüm yazarlarımız istedikleri sonuçlarla ayrılır. sınav tekniği iyi birisi olarak belki hazırlansam bi şeyler yapabileceğim bi sınavdı ama gözüm yemedi bu sürece girmeye. hele ki bir iibf mezunu olarak şansimin çok az oldugunu biliyordum. 2 sene hazirlanip atanamayan öğretmen bir ablam olduğu için kazanamayınca nasil bir çöküntü yaşandığını da biliyorum.

    bu hayattaki tek pişmanlığım iibf'ye başlamaktı. ve ben kpss sarmalına dolanarak bu pişmanlığı bir kaç kat daha artırmak istemedim.

    en az 3 çocuk yaptıkça evet nüfus artıyor, evet talep artıyor ve sokak aralarında üniversiteler artıyor. aynı fakülteden mezun 500 bin kişilik bir ekibin olduğu yerde nizam da olmaz intizam da.. hala bu maratona hazırlanmamış olanlara tavsiyem: hiç uğraşmayın. hatta artırıyorum, iibf'deki ilk veya ikinci yılı olanlara tavsiyem: bırakın okulu başka bölümlere hazırlanın. zira hayattaki en büyük ikinci pişmanlığım da 2.sınıfa geçmeden önce tam okulu bırakacakken erasmusu kazanıp okulda kalmamdır.

    mutlu olmak istiyorsanız realist olun biraz. bugünkü şartlarda kpss'ye hazırlanıp memur olmak isteyen dostlar, gidin çiftçi olun daha mutlu olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın