• 59
    p3 den 90 civarı alabilmek için 8 aydan fazla çalıştım. coğrafyadan 5000, tarihten 10000 civarı soru çözdüm. sadece bitirdiğim kitaplara verdiğim paralar milyarı geçti. dershaneyi zaten saymıyorum. son bir buçuk ay 50 den fazla deneme yaptım. en zor denilenden en kolayına kadar. 110 civarı net de yaptığım oldu 80 de. şimdi 80 net çıkarsam öpüp başıma koyacağım ama neredeyse imkansız bu. en zor denememde bile 20'nin altına düşmeyen matematik netim sınavdaki dengeli sorular sayesinde 10 bile gelebilir. gelebilir diyorum çünkü bakmadım, bakamadım. dananın kuyruğu bugün kopacak.

    bu yazıyı sınavın açıklanacağı gün sevdiğim kıza yazmıştım. sonuç ise hüsran olmuştu. şimdi başlığı görünce içimi dökmek istedim.

    bu sene ise b grubu olmadığı için alana başlamayı düşünüyorum. bakanlar o kadar güzel (!) açıklamalar yapıyor ki içimde ne çalışma aşkı kaldı ne de atanmaya dair umudum. sağolsunlar 24-28 yaş arası çalışmaya uygun en verimli zamanı masa başında test kitaplarına gömülerek geçirmemizi sağlıyorlar. ben bu düzene karşı gelemedim, yapamadım arkadaşlar. çalışanlara başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın