• 45
    biz bu adamları 2011-2012'deki altın, muazzam, enfes kadrolarıyla ve üstüne neredeyse formalarını giyecek kadar onlardan olan hakemlerin desteğiyle oynamalarına rağmen abdi ipekçi'de mağlup ettik. o maçta vardım, bu maçta da inşallah olacağım. o maçta taraftar maça nasıl etki eder ve nasıl çevirir dersi vermiştik. bu maçta da o desteğe ihtiyaç var.

    şu an sahip olduğumuz kadro bence o kadrodan çok ama çok daha iyi, yalnız cska da son euroleague şampiyonu. şahsi fikrim teodosic'ten ziyade nando de colo bizi daha çok zorlayacak oyuncudur. tabii kyle hines da bize çok çok zor anlar yaşatabilecek bir değer önemli silahları.

    bizim en kilit noktamız, uzunları da oyunda aktif şekilde kullanıp sayıları bulmak olmalıdır. tibor pleiss iyi kullanılırsa boy avantajı ve uzun kolları ile bize hem ikili oyunlarda, hem de arkasına rakibi alarak önemli işlerlik kazandırır.

    imparator ergin ataman'a güveniyoruz, o büyük konuşunca büyük de oynuyor ve oynatıyor. yarın son şampiyona sağlam bir tokat vurma vaktidir abdi ipekçi arena'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın