resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1664
    tek derdimiz "x'in yerine neden sunu almiyorsun, y'yi oyuna sokmak icin ne bekliyorsun vs." olsun. kadro yapisi sezonun akisina gore dogru yapilandirilmissa, mac icindeki oyuncu degisikliklerinin de bir yerden sonra cok da onemi kalmaz. son iki deplasmanda da sanssizdik, one gecen taraf biz olmamiza ragmen, skoru koruyamadik ki biri besiktas maci. deplasman degil, daha cok derbi. bu macin analizini yapman mantiksiz cunku bu bir derbi, bu maclarda form falan olmaz. akilli oynayan kazanir, biz akilli oynadik ama bir anlik konsantrasyon eksikligimiz ile galibiyeti kacirdik.

    neyse, bu sezon gercekten guzel kadro kurduk, az ama oz. takimda parazit olabilecek (bir iki kisi kaldi birtek ki onlar da topun agzinda olduklarini biliyorlar) tum oyuncular gonderildi/kiralandi. yerlerine az ama kaliteli oz oyuncular alindi. bunun da en buyuk muhendisi riekerink'tir. adam iki sene once ayaklari titreyen bruma'yi aldi resmen fifa 2000'de orta sahadan topu alip "w" kasarak tum oyuncularin icinden gecen oyuncu haline getirdi.

    herseyden evvel, dun telefonuma fifa ultimate team 2016 yukledim, (ki sildim sonra, oyuncu havuzu az olmasina ragmen dream league soccer 2016 daha iyi telefon icin) favori takimim galatasaray olarak isaretledim. sonra o rezil kadroyu bir gordum. bazi mevkiide oyuncu bile yokken diger mevkiide 6 tane alternatif var. oyle kotu yapilanmis bir kadro. auuvv tepkisi verdim. hatirladikca icim kotu oldu. tarik, rodriguez, umut, olcan, jpk, bilal, grosskreutz...hepsi birden bana siritiyorlar ve neresinden tutsan elinde kaliyor. boyle kotu bir iki saniye gecirdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın