resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4317
    her geçen gün değerine değer katan, futbolunu bir üst seviyeye çıkaran kara trenimiz. bize geldiği ilk günden bu güne kadar bir defa olsun eleştirmedim. ilk sezonunda 'görece' iyi olnadığında da savundum, ispanya'da "bu çocuktan bir şey olmayacak" dediklerinde de hep arkasında durdum. çünkü yetenekleri o kadar bariz ki tek geliştirmesi gereken yönünün mental olduğu anlaşılıyor. işte bu nokta da rirkerink bey devreye giriyor ve cevherimizi mücevhere çeviriyor.

    benim gözümde mevcut piyasa şartlarındaki değeri 40-50 milyon civarındadır. ancak türkiye gerçeği var. hiç bir büyük takım türkiye'den bir oyuncuya böyle paralar vermez, vermeyecek. maalesef bruma'nın bu sene sonunda bizimle sözleşme yenilemeyeceğini düşünüyorum ve biz de 20-25 milyon gibi bir fiyata satmak mecburiyetinde kalacağız. satmayıp bir sezon daha oynatmak demek elimizden bedavaya uçup gitmesi anlamına gelecek.

    bu sezon oynadığı topun keyfini çıkaralım. çünkü 1-2 seneye kalmadan "ulan bu bruma bizde oynuyordu be" diye iç çekip duracağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın