resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4303
    galatasaray bugüne kadar duygusal hareket ettigi için bir çok kez (sadece maddi anlamda, sportif anlamda tamami ile bir his takimiyiz evelallah) kaybetmi$tir. brum daha tifil bir çocukken fatih terim'in israri üzürine transfer edilmi$tir. sebebi de gelecek vaad ediyor olmasindandir. ya$adigi agir sakatliktan sonra kendisini gelir$tirmesi için kiraya verilmi$tir. kiraya verildigi real sociedad kulübünde gereken patlamayi yapamami$, 10 milyon olan piyasa degeri, giderken 7.25'e ve kiraliktan döndügünde 5 milyon'a kadar gerilemi$tir.

    bruma'yi bruma yapan ilk senesi ve $imdi de oldugu gibi galatasaraydir! alip parlatan galatasaray'dir! alinmasinin çe$itli sebepleri olabilir. portovari bir yakla$im gösterilmi$tir veya uzun vadeli bir çözüm olarak bakilmi$tir.

    kisacasi galatasaray kendisini 2.5 milyon piyasa degeri varken 10 milyon'a alip, ya$adigi sakatligin ardindan geli$mesi için kiraya vermi$ ve bruma kiradan döndükten sonra yeni hoca ile gereken patlamayi yapmi$tir. tüm türkiye $u an bruma'dan bahsediyorsa bu galatasaray sayesindedir!

    bruma ba$arisini önce allah vergisi yetenegine, sonra onu ke$fedip, parlatan galatasaray'a borçludur.

    dolayisi ile bruma bu performansi devam ettirdigi takdirde devre arasi kulübü galatasaray ile sözle$mesini uzatacaktir. olasi bir teklifte ise serbest kalma maddesi koyulup, hem oyuncunun, hem de kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edilecektir. bundan kimsenin $üphesi olmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın