resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4298
    kendisi sözleşme yenilemezse kendisine kızamam.

    sen 17 yaşında çocuğu al, senin için oynarken sakatlansın sonra da sakatlıktan geri dönünce de oyuncuya değer verdiğin için değil, bonservis ziyan olmasın diye gerekli gereksiz sağa sola kiralamaya çalış ve tutarsa satarım diye düşün; bunun sonunda o oyuncu elbette sana güvenmez, geleceğini sana emanet etmez.

    bence olması gereken kiralanmasıydı evet ama kesinlikle satın alma opsiyonu koymadan, gerekirse ücretini ödemeyi göze alıp da yıllık belli bir maç oynatma zorunluluğu koyarak.

    manchester city enes' i belçika' ya kiraladı. orada oynatılmayınca tuttu sezonun 2. yarısında hollanda ikinci ligine kiraladı. şimdi hollanda 1. liginde ve hat trick yaptığı maçın ardından city kendi sitesinden tebrik mesajı yayınlıyor. enes, city' ye geleceğini gözü kapalı emanet edebilir çünkü city, enes' in geleceğini enes' ten daha fazla önemsiyor belki de. oynatılmadığını görüp oyuncusunu oradan alıyor. bizim yönetim, taraftar kadar ilgilendi mi acaba bruma' nın ispanya' daki performansıyla. tabii bir de adamı hamza hamzaoğlu ile muhatap bıraktık o da var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın