resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 673
    kendisi hakkında uzun uzun övgüler yazmayı çok istediğim ama o kadar çok ayzıyı yazamayacağımı bildiğim için sadece büyük kaptan olarak özet geçeceğim insan.

    kendisine geçtiğimiz sezon büyük bir ayıp yapılmış , sonu belli olan bir takımın antrenörlüğü verilmiştir. bana göre kendisi futbol zekası ve tecrübesi açısından çok önemli bir insan , geleceğin önemli teknik direktörlerinden birisi olabilecek kapasitedeyken ne yazık ki yönetim onu taraftarın önüne yem olarak atmıştır. o geldiği zaman azalan tepkiler ve dağılan dikkat , o gittiği zaman üzerine çökmüş ve onu galatasaray futbol takımından teknik heyet bazında uzun bir süre uzaklaştıracak hale getirmiştir. lakin bu durumun ondan sonra gelmiş ya da gelecek insanlarla bir ilgisi yoktur ve olmamalıdır. ona yapılan ayıp bütün galatasaray camiasına yapılmış bir ayıptır fakat bu ayıbı bu camianın en üst düzeyde yetkili olan insanları yapmıştır.

    sonuç olarak ona yapılmış ayıp yüzünden başkalarına kızıp başkalarını azarlamak doğru değildir. bunu neden söylüyorum , bunu bugn mağlup olan galatasaray futbol takımının antrenörü frank rijkaard için "neden kızmıyoruz bu adama" diyenler için söylüyorum. hocalara kızmak iş değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın