• 31
    bu maç oncesi galatasaray abd kampindan donuyordu ve hincal uluç (26 haziran 1997 tarihli yazisinda) bu sebeple ates puskuruyordu:

    --- alıntı ---

    coğrafya bilen biri aranıyor..

    galatasaray'ın sezon hazırlık programını gördünüz mü?..

    şimdi isviçre'deler.. 2 temmuzda amerika'ya geçecekler. 18 temmuzda türkiye'ye dönecekler. ertesi gün türkiye spor yazarları kupası ilk maçını beşiktaş ile oynayacaklar. ardından gelsin lig ve şampiyonlar ligi elemeleri..

    yuh..

    bin kere yuh, bu programı kim yaptı, kim onayladı ise..

    amerika ile türkiye arasında, gittikleri yere göre altı ile 10 saat arası fark var. bir hafta için giderim amerika'ya dönüşte bir haftada ancak kendimi toplarım..

    şimdi tam sezon öncesi 15 gün amerika'da kalacak bu çocukların, dönüşte saat farkına nasıl uyacakların düşünen bir sağ duyulu adam yok mu, galatasaray klübünde..

    hadi coğrafya bilmiyorlar, peki içlerinde hiç mi amerika'ya gitmiş gelmişleri yok.. hiç mi yaşamamışlar bu jet lag denen uyumsuzluk hastalığını..

    bunların niyeti galatasaray'ı hazırlamak mı, ihanet etmek mi?..

    efendim, şampiyon olurlarsa, amerika turnesi için söz vermişler..

    sezon hazırlığı ile, armağan turne bir arada olur mu?.. bu çocuklar gerçekten gezilecek görülecek yeri yüzlerce, alış veriş yapılacak yeri binlerce olan bu ülkeyi mi gezecekler, yoksa antrenman mı yapacaklar.. gezmeyeceklerse niye götürülüyorlar, akılları kalsın da idmana konsantre olamasınlar diye mi?..

    hadi ille götürdünüz.. be coğrafya, biyoloji, anatomi cahilleri.. önce amerika'ya götürseniz de, sonra isviçre'ye alıp, saat farkını yavaş yavaş yedirerek türkiye'ye dönseydiniz olmaz mıydı?.. bunu da mı düşünemediniz?..

    galatasaray'ı kimler, nasıl ve niçin yönetiyor, bilmek istiyorum..

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın