2016-17 Türkiye Süper Lig 6.Hafta Maçı
16:00 Türk Telekom Arena
3 - 1
  • 324
    hakemin galatasaray'a fayda sağladığını söyleyen arkadaşlar varmış sağda solda da, bu arkadaşlar maçı sadece özetlerden falan mı izlemiş merak ediyorum.

    hakemin galatasaray lehine etoo'nun golünde bir fayda sağladığı doğru. ancak tribünden maçı izleyen birisi olarak şunu söyleyebilirim ki maç içinde faul olmayan bir zibilyon pozisyona antalya lehine faul çalarak bizleri zıvanadan çıkardı.

    benzer şekilde galatasaray'a faul çalması gereken ve rakibin "atak kestiği" - sarı kart gerektiren pek çok pozisyonda da takdir hakkını yine galatasaray aleyhine kullanarak faul vermedi.

    hakemin kötülüğü bununla da sınırlı değildi hatta; bir pozisyonda 2 kere taç 2 kere faul vererek (evet karar veremedi bir türlü - bizim selçuk'u da salak etti, adam faul kullanıyor, faul kullanma deyip taca verdiriyor, sonra yok yok taç değil deyip tekrar faul falan kullandırıyor.

    herşeyi geçtim;

    yahu beşiktaş deplasmanında bizim muslera'ya bruma'ya zaman çalıyorlar diye kızıp zıvanadan çıkmıştık, antalya bu maçta öne geçer geçmez ilk yarı bitene kadar işin suyunu çıkardı, hiç yoksa 7-8 dakika çaldılar oyundan.

    yanından rüzgar geçen oyuncu bileğini tutup yığılıyor, sedye istiyor, sonra sedye gelince sedyeyi geri gönderiyor, o sedye giderken tam oyun başlayacak diğer antalyalı oyuncu kendini yere bırakıyor falan...

    antalya'nın sırf zaman geçirmeden 4-5 sarı kartı olması gerekirken maç boyunca hakemin elini cebine 1-2 kere atması da ilginç enstantane...

    özetle;

    rüzgarı arkamıza alıp istekli oynadığımız, bocaladığımız, ancak zaman çalan - dahası geçen sene elle attıkları golle hak çalan - ibinoşlardan 3 puanı söke söke aldığımız maçtır.

    1-0'dan 3-1'e ikinci kez * bu sezon maç çeviriyor olmamız da işin farklı ve hoş bir ayrıntısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın