resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1552
    riekerink bey.

    bu adamı da tercihleri için eleştiriyoruz ya helal olsun bize. olum adam sneijderi 45'te dışarı aldı kimsenin kara kaşına kara gözüne baktığı yok işte. eleştirilen adamları tek tek yazalım.

    sabri: yerine oynayabilecek oyuncular linnes ve cavanda. linnes 30.dkda çıktıktan sonra forma yüzü görmedi. olum adam sabriden bile kötü çünkü. ondan görmüyor formayı. bu adamları hoca sadece maçta izliyor ve 'bi de linnes bakalım napacak' diye düşünüp oyuna alacak mı zannediyorsunuz? linnes sabriden bile kötü gençler şu anda. ileride belki formayı alır ama şu an zor. cavanda ise gördük ki 45 dkda bile dil dışarıda noktasına geliyor. henüz 90 dk çıkarabilecek durumda değil. belki milli maç arası kendini bulur ve oynamaya başlar. ancak kimse 45 dk sonra çıkarmak zorunda olacağı bir sağ bek ile maça başlamaz. değişiklik yapmak isteyeceğin çok daha kritik pozisyonlar varken oraya harcamak istemezsin. sabri'yi oynatınca da 3 maçtan 1inde bunu kullanmak zorunda kalıyoruz ama cavanda'da şu an kesin bunu yapmak zorunda kalırız. o yüzden sabri oynuyor. birkaç maça cavanda sabitler merak etmeyin.

    selçuk: yedeği de jong. gençler de jong'u daha doğru düzgün izleyemedik bile ama 45 dk oynadığı maçta gördüğümüz kadarıyla henüz ritmsiz. yerine josue demeyin o da aynı şekilde. selçuk kötü oynuyor evet ama elimizde şu an daha iyisi yok.

    yasin: aynı pozisyonda poldi ve sinan var. poldi zaten yeni döndü ve 45 dk oynadı. 45.dkda o da dili dışarıda bir haldeydi. ancak kondisyon bulunca zaten oynayacak bu kesin. sinan ise hem kondisyonsuz hem de hala adam kovalamıyor. birazcık bas geri gel arkadaş ama yok. neden böyle yapıyor bilmiyorum. kendisinden umutluyuz ama yasin tercihi çok da yanlış değil. özellikle arkada sabri varken sinan'ı ilk 11 oynatmak 'bana sağdan sağdan gel kardeş' demek gibi bir şey.

    chedjou: semih ve serdar aziz var demişler. oğlum manyak mısınız lan? semih diyeni zaten anlamıyorum da serdar'ın en iyi zamanlarındaki haline bile burada sövülüyordu transfer olduğu gün. şimdi sakatlıktan yarım yamalak çıkmışken chedjou yerine serdar oynasın demek nasıl bir kafa? chedjou çok hata yaptı katılıyorum ama elimizdeki en iyi göbek oyuncusu olduğu da bir gerçek. üzgünüm ama yapacak bir şey yok. inşallah yerine harbi stoper alırız da ne chedjou'ya ne serdar aziz'e ne de semih'e kalmayız.

    gerisine laf edeni zaten allah çarpar benim laf etmeme gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın