• 193
    sonuna kadar ve hala arkasında olduğum hastag...
    bir yönetim düşünün ki, kulübün tüm mal varlıklarını satışa çıkarıyor... bu mal varlıklarının değerlendirilmesinin zorunluluk olduğunun hepimiz bilincindeyiz, ancak beceriksizlikleriyle galatasaray tarihine damga vurmuş adamlar, söz konusu yerler ile yani galatasaray'ın geleceği ile alakalı projeyi adam akıllı kimseye anlatmıyorlar, tartışmaya açmıyorlar.

    daha büyük şüphe, belli ki medya sus talimatı almış... çünkü galatasaray'daki iyi olan her şey konuşulur, felaket senaryosu gibi anlatılır. an itibarıyla tek satır yorum yok hakkında... zira konuşulursa çarpıklıklar ortaya çıkacak, birilerinin daha da zengin olmasının önünde tehlike yaratacak...

    kusura bakmayın şu şartlar altında, özellikle de 1 milyar dolar edecek denen yerlerin 500 milyon dolar gibi rakamlarla elden çıkarılmasında peşkeş yok diyen kim olursa olsun peşkeşin parçasıdır.

    kardeşim sen yine sat aynı paraya aynı kişilere... ama önce bi projeyi anlat da tartışalım.
    ayrıca devlet galatasaray'a karşı sabıkalıdır. ne bu güven amk? seyrantepe toplanma bölgesi de stada dış cephe yapımını yasakla, yarak gibi inşaat yap, metroyu iptal et, yolları trafiğe yetersiz olacak şekilde düzenle, kavşak koy aslanlı yolun ebesini sik, mecidiyeköy'ü al ama galatasaray'ı borçlu çıkar... bu adamlarla iş yapılır mı? anlaşmazlık olursa ne yapacaksın? bağımsız türk yargısına mı başvuracaksın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın