• 1
    galatasaray'ın dikkatli olması gereken dönemdir. eksikleri iyi tespit edip ona göre hareket etmeliyiz. elbette bu konuda hocamıza güveniyoruz ama ben de fikirlerimi beyan edeyim;

    sol bek rotasyonumuzun olmadığı bariz. ilk adayım 12/13 sezonundan 16/17 sezonuna kadar leverkusen'de forma giymiş ve şu anda kulüpsüz olan sebastian boenisch. diğer adayım ligi yakından tanıyan ve şu anda kulüpsüz olan kévin constant. bu her iki oyuncudan biri ile ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayabiliriz.* tabi ki uygun maaşa.

    stoperde ki sıkıntımız aşikar. bu yüzden de bir transfer şart. adayım martín cáceres. kendisi hem stoper hem de sağ bek oynayabilir. tek sorunu sakatlık.* gene uygun maaş şartı ile transfer edilmesi taraftarıyım.

    son olarak orta saha konusuna değineceğim. rotasyonumuzun eksik olduğu kanaatindeyim. nokta transferi yapılmalıdır. adayım yok.(u: :( ) * *

    değinmeden geçemeyeceğim. kanatta sıkıntı yok ama şu anda kulüpsüz olan bir isim dikkatimi çekti zakaria labyad. opsiyonlu olmak üzere 1 yıllığına uygun maaşa alınabilir.

    ayrıca değerlendirilebilecek diğer isimler; adnan januzaj, kaan ayhan, kerem demirbay, irfan kahveci, bilal basacikoglu, levin öztunali. bir de bu vardı ; sinan kurt yaşı 20 ve hertha berlin'de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın