• 23
    bu olayın belli başlı sebepleri vardır. mesela galatasaray için; fatih terim'in 2004'te ayrılırken adeta enkaz bırakması, yerine gelen canımız ciğerimiz hagi'nin elinden geleni yapmasına rağmen yeterli olmaması, dönemin başkanı canaydın'ın yeni stat krizini bir türlü bitirememesi, takımın oradan oraya dolaşıp evsiz kalması, kulüp logosu krizi, halen baskın olan lisecilik anlayışı, 5 sene önceki uefa kupası'nın nakde çevrilememesi ve borçların katlanarak artması vs vs. yazarken bile içime fenalıklar geldi.

    öte yandan ezeli rakibimiz fenerbahçe'nin 2003-2004 sezonu başında daum'u getirmesi ve 2 yıllık planlamayla güçlü bir kadro kurması, alex'li, pvh'li, anelka'lı, tuncay'lı, hatta yanlarında genç semih'in ve serhat'ın bile iş yaptığı efsanevi hücum hattı, bütün bunların yanında aziz yıldırım'ın canaydın'a nazaran hayli baskın olması onların rahat bir şampiyonluk almasına yetti.

    aradaki bu kadar farka rağmen fenerbahçe'nin sadece 4 puan arkasında kalmak bile başarı sayılabilir. üstelik o dönem kazanılan meşhur türkiye kupası zaferinden bahsetmedim bile. özetle sadece lucescu'yu 2002'de yollamamak bile 100. yılda şampiyon olmaya yetebilirdi :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın