• 133
    geri dönüşümü bize kocaman bir sıfır olacak bir arazi. neden mi? şuan herkes salyalarını akıtarak bu arazinin peşinde değil mi? peşinde.
    biz sanıyoruzki iyi bir fiyat karşılğında geleceğimizi kurtaracaz. afedersiniz ama n*h kurtarırız.
    kulüp bu borçlara nasıl girdiyse yine aynı şekilde girer rahat rahat. borca girerken "amaan boşver nasıl olsa florya ve rivamız var satar düzlüğe çıkarız" mı diyerek borca girdi.
    devlet bunlari bizden almak icin her türlu pisliği yapmadı mi arkadaş? ali sami yen'den kovulup otobana atılmadık mı?
    canı istedikleri zaman metroyu kapatmadılar mı? hemde koca bir sezon. aynı metro tinercilere acık değilmiydi maç günleri?
    rakibimiz yorgun diye derbi günü yalandan bomba ihbarı yapmadılar mı? ya bir gün önce yada bir gün sonra tinerciler vodafone arena'da sorunsuz oynadı.
    bu araziyi en çok kim istiyor? devlet dimi? evet devlet!
    ayni devlet, yani rte zamanında bize 15-20m euro civarında sponsor olacak olan socar'a ayni ücrete şikeci ve tinercilere de sponsor olacaksın yada kimseye olmayacaksın, yoksa haksız rekabet olur diyerek bizi sponsorsuz bırakmadımı? şimdi kaç sezondur haksızlığa uğruyoruz kimsenin dick'inde*değil.
    metro
    otoban
    playoff
    sahte bomba ihbarı
    sponsor.
    bunların hepsi bu riva denen arazi yüzünden oluyor. ya seve seve vereceksiniz yada şike şike diyorlar işte.

    hadi araziyi verdik sonra ne olacak?
    bunun cevabı sadece devlette. devlet canı ne isterse yaptırıyor işte. borcunuz bitti ama haksız rekabet deyip şikeci ve tinercilerin borcunu silerse şaşırmam. sonuçta süper ligde oynadıkları için rte'ye dua etsinler.
    sonra bizim lise zihniyeti var.
    üyelik sistemimiz var.
    var oğlu var işte.
    hani dick'im* kadar boyu, türlü türlü huyu olan totoş var ya "beyler bittik biz bittik" diye haykıran. onun gibi haykırıyorum. bittik biz beyler bittik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın