resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4239
    30.09.2016 tarihi itibariyle, 2 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçı öncesi basın toplantısında açıklama yapan futblcumuz, kara trenimiz, kobra yılanımız.

    yaptığı açıklamaları özetleyecek olursak, "iyi oynamaya devam ettiğim sürece teklifler gelecektir. fakat benim burada kontratım var. kontratım devam ettiği sürece burada elimden geleni yapacağım. galatasaray'da kalmayı tercih ettim. tercihimden dolayı da pişmanlık duymuyorum." diyerek galatasaray'da olmanın verdiği mutluluğu açıkça belli etmiştir.

    ayrıca büyümüş de gençlere tavsiye verir olmuş aslan parçası dedirten; "beni örnek alan gençlere vermek istediğim öğütler var. her antrenmanı maç gibi görüp, konsantre olmalılar. hocalarını çok dikkatli dinlemeliler. takım arkadaşlarına duyacakları saygı da çok önemli. tüm bunlar bir araya gelirse ve tanrı da sizin yanınızdaysa iyi bir futbolcu olabilirsiniz. " şeklindeki açıklama tebessüm ettirmiştir.

    ancak sonrasında da tabi biraz daha büyümüş olabilirim ama hala abilerimin tavsiyelerine uyuyorum mesajını verdiği; "çok genç bir oyuncuyum. gelişime açığım. selçuk, podolski, wesley gibi çok deneyimli ve kaliteli takım arkadaşlarım var. onları dinliyorum, fikir alışverişi yapıyorum. elbette onların da gelişimimde büyük katkısı oluyor." şeklindeki açıklamasıyla da ben hala mütevazı bir insanım demek istemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın