• 1422
    ciddi olarak pozisyon üretmekte sıkıntısı olan takım. istatistiklerde gol sıkıntısı yokmuş gibi göründüğüne bakmayın. topa sahip oluyorlar, topu hızlı da çeviriyorlar. bu hakimiyete rağmen ince bir pasla, dokunuşla pozisyon üretilmesine doğrudan ya da dolaylı olarak katılacak saha içi liderleri ve ceza sahasında usta golcüleri yok. bunları deyince akla zaten direkt sosa ve gomez geliyor. talisca kesinlikle kaliteli oyuncu ancak beşiktaş takımı'nın ihtiyacı olan tipte değil. aboubakar ise baya traş çıktı gibi görünüyor. işin ilginci bu gerçekleri söyleyince de kıskandığımızı falan düşünüyorlar. ulan benim 10 numaram sneijder, forvetim eren. geçen sene gomez'e gıpta ediyorduk. çünkü bizde umut vardı forvet olarak.

    bunların dışında orta saha ve defans kaliteleri hala aynı. hatta defans hatları daha da güçlendi geçen seneye göre. orta sahaya da tecrübeli bir oyuncu kazandırdılar. bu bölgelerin ayarlarıyla da şenol güneş oynayıp durduğu için istikrar sağlanamadı. en ideal görünen oğuzhan-atiba-talisca orta sahasını hiç denemedi mesela.

    sonuç olarak; çok transfer hamlesi yaptılar ancak doğru transfer hamlelerini yapamadılar. bu sorunları da kısa sürede çözebileceklerini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın