• 2446
    şu anda futbol takımımın olumlu gitmesi ve basketbol sezonunun henüz açılmamış olması nedeniyle kıyada köşede kalan imparator. tabi oynanan, neredeyse, bütün hazırlık maçlarının yurt dışında olması da bunda etken. takımca taraftardan uzak kaldılar. ama bu sezon bir çok anlamda koç için kritik olacak.

    bilindiği gibi milli takımla olan birlikteliği sen kimsin harun yönetiminin sadece milli takım çalıştıran bir koç istemeleri nedeniyle sonlandı. buna ek olarak da bizimle olan kontratının son senesi. yani bu sene olası başarılı bir sezon geçirmemiz ve yönetimin önüne düzgün bir proje ile gelmemesi halinde euroleaguede daha da üstleri hedefleyen bir takımın başına geçebilir. tabi bu sezon sonunda başımıza gelebilecek en kötü senaryo. ama düşünmesi bile içimizi titretmeye yeter.

    bu sebeple takıma her zamandan daha çok sahip çıkıp imparatorun takımda kalmasını sağlamalıyız. yönetime sanırım aramızda yüzde yüz güvenen yoktur. hele can topsakal gibi zamanında koçun yüzüne 'senden daha iyi ve daha ucuz bir koç buldum.' diyen bir adam varken. koçun ne kadar iyi bir galatasaraylı olduğunu hepimiz biliyoruz. ama önünü göremediği bir yerde 5 dakika bile durmayacağını da.

    bu sezon kurduğu kadro hücumda ne kadar iyi olsa da savunmada kırılgan. salonu imparator için doldururken takımın da bu kırılganlığı yenmesinde yardımcı olabiliriz. zaten sahip olduğumuz skorerler taraftarla birlikte coşabilir. burası kesin. iş başa düştü. salona gitmek, takımı desteklemek, imparatoru yine her maç dolu tribünlerle iki yumruğu havada izlemek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın