resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 739
    bu sene attığı ve attırdığı gollerle rekor kırabiliriz.

    dün levent nazifoğlu "eren'i yeterince besleyebiliyor muyuz acaba?" sorusuna "hoca onun da çalışmalarını idmanlarda yapıyor" şeklinde bir cevap verdi. her ne kadar "futbol dahisi!" yorumcular galatasaray yasin, bruma ve sinan'ın, eren'i besleyemediğini söylese de adım gibi biliyorum riekerink bunu carole ve sabri'den bekliyordu. şu anda yapılan çalışmaların, beklerden gelecek ortalar üzerine olduğunu düşünüyorum. carole'ün geçen sene yaptığı ama çakma forvetlerin heba ettiği ortaları hepimiz biliyoruz.

    bizim kanatlarımız çizgiye inip orta yapan değil ceza sahasına kateden futbolcular. bu da bize hücum zenginliği kazandırır. içeri girerken eren'i pas istasyonu olarak kullanabildiğimiz gibi ceza sahasına yapılan topsuz koşular rakip bekleri de içeri çeker. böylece bizim beklere ceza sahasına daha rahat orta yapma fırsatı doğar.

    her iki opsiyonda da eren derdiyok'tan daha iyisini bulamayız. havadan oyna kafa vursun, yerden oyna istasyon olsun.

    bazı arkadaşlar scout ekibinin eren, tolga gibi isimleri incelemesini saçmalık olarak nitelendirmişti. ancak tüm transferlerin riekerink'in oynatmak istediği futbol anlayışına ve kişisel oyun özelliklerine göre özenle seçildiğine ve neredeyse hepsinde de isabet kaydedildiğine inanıyorum.

    büyük bir merakla podolski ve cavanda'nın takıma girmesini bekliyorum. sadece iki isim bile eren ile birlikte takıma çok farklı bir futbol oynatacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın