• 1406
    10 transfer yapmazlarsa küme düşecek takım.

    ya antu paylaştıklarını buraya taşıyorsunuz hep beraber gülüyoruz da bazen burada yazılanları da rakip taraftarlar kendi formların taşıdigini onların da kahkaha attıklarını düşünüyorum.

    beşiktaş taraftarını ben de sevmem ama bu gerçekleri görmeme engel olmuyor. çok iyi bir takımları var. benfica deplasmanında da bizim karşımızda da ezilmediler. en az gecen seneki kadar sampiyonluk adayi besiktas. sadece bu kez biz daha derli topluyuz karsilarinda. belki 3. de olabilirler ama kanimca bu kendi basarisizliklarindan ziyade diger takimlarin basarisi olur.

    bize gelince gördüğüm kadarıyla objektif yorumum; selçuk yerine düzgün bir orta saha monte edebilirsek oraya(de jong beklediğimiz katkıyı verirse mesela) ve devre arasında da transferle veya serdar ile falan stoper sorununu da çözersek şampiyonluğun en ciddi adayı oluruz.

    yalnız şu var hiç kolay olmayacak. beşiktaş' in iskeleti bozuldu ne var ki şenol güneş iskeleti kurmada başarılı bir hoca. kış zamanda o uyumu yakalatacağını dusunuyorum hucumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın