• 2222
    mevzu ortaokula kadar gidiyor sözlük. ayni sitede oturuyoruz ama site bayagi büyük. bin tane konut var, toki'nin insa ettigi sitelerden. mahalle maclarindan dolayi sokak sokak dolanirken görüyorum ilk önce. cok güzel kiz ama utangacim yanasamiyorum yanina. daha sonra okuldu, voleyboldu derken cevremde baska güzel kizlar dolanmaya basliyor ve kopuyorum sitenin ortamindan. sokaga ciktiginda saatlerce eve girmeyen vmistico, sitede disari cikamaz oluyor idmanlardan ve okulun uzak olmasindan dolayi. bu sürede kizi da uzunca bir süre göremiyorum.

    ta ki lise ikide bizimkilerin zoruyla dershaneye yazilana kadar. kiz yan sinifta ama kankasi bizim sinifta okuyor. bos bos konusan bir kiz, ben de ligde oynuyorum, para kazaniyorum ya ego tavan*. bunlar teneffüslerde bizim sinifta bulusuyorlar falan. sinifta da kil oldugum 2 3 herif var, sürekli bunlarla muhabbet o bos konusan kizin yanasma cabalariyla. o ara da deplasmanlardan vs. dershaneyi ikinci ya da ücüncü ayinda birakiyorum. kiz yine yalan oluyor anlayacagin.

    lise dördüncü sinifa kadar yine uzagim siteden, yine gelen giden yok ama sitedeki ele avuca sigmayan arkadaslarimla yakin binalarda oturuyorlar, ortak arkadaslari falan var. ben ortamdan uzak kalinca kizlar mizlar mevzu bayagi genisliyor sitede. ben o ara her deplasmanda bir sevgili ayaklarinda gemi kaptani misali takiliyorum. keyfim yerinde site de kiz da aklimin ucuna bile gelmiyor. o sene öss muhabbetine dershaneye yaziliyorum. ama iki haftada bir asiyorum dershaneyi. seyrek gidiyorum ve gidisim de teneffüste kilisenin oralarda corbaciya takilma, ögretmen evinin karsisindaki pasajda kahvalti ya da iddaa oynayarak arkadaslarla takilma geyigine. bu kiz da yine yan sinifimda. bu sefer ben arada gidiyorum bunun sinifina arkadaslarimi görme ayagina ama yalan. sinifinda bir sinif arkadasim var cocukla sadece dershanede konusuyoruz.
    bu kizin etrafinda yine antin kuntin tipler. nerede haz etmedigim baba parali dingiller var hepsi bunun yaninda bitiyor. bizim is yine olmuyor anlayacagin. *

    sonra universitede samsundan ayrilip ankaraya oradan da simdi almanyaya gittim. tatil icin geldim bu yaz ve tam almanyaya dönecekken otobüste gördüm kizi. hala cok güzel be sözlük. bir yandan kitap okuyorum ama kelimeler bir yerden girip bir yerden cikiyor. maksat sadece okuyormus gibi yapmak. kitabin o bölümü yok bende. bir yandan da önümdekini kendime siper edip kiza bakiyorum, camdaki yansimasini izliyorum falan. acayip triplerdeyim anlayacagin.

    aksam eve gider gitmez facebookta kizi bulup ekledim. 3 4 gündür ne kabul ne reddedildim. en son dayanamadim mesaj attim bir tepki versin diye. cit yok. instagrama bakiyorum yok, linkedin de yok, twitter da yok. cildiracam. sirf bugün 10 arkadasimin profilinden 3000e yakin farkli profil taradim bulamiyorum lan kizi. sitede güvenebilecegim kimse yok, olana sorsam kizi tanimiyorlar.

    en son bugün facebook durumunu güncellemis. denizbank'ta calisiyorum demis. yarin gidecegim bankaya. bulursam bir cicek gönderip üzerine " su facebook'u kabul mu etsen acaba?" yazacagim. uyku uyuyamiyorum lan heyecandan. bu saatte kalktim böyle sacma sapan, karma karisik icimi döktüm vicdansiz sözlük. carsamba günü ucusum var en az 3 ay yokum buralarda. gitmeden bir sey olsun da tanisayim artik. tanistiktan sonra zaten unutturmam kendimi :(

    dua edin olm :( varsa emniyette tanidigi su kayitlari acalim adres madres bulayim ya :(

    edit: olmadi sözlük. bu da gol olmadi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın