resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4230
    herkes kendisinin gelişimini ispanya'ya ve real sociedad'a bağlıyor ki bence böyle düşünenler son derece yanlış düşünüyorlar. bana kalırsa bruma'nın önceki senelere göre en büyük farkı özgüven ve bu özgüvenin tek sebebi riekerink bey.
    evet son vuruşlarında gözle görülür gelişmeler var ancak eski bruma topu ayağına aldığında topu sürmeye korkar haldeydi ve bu durum emin olun son vuruşlarındaki eksiklikten daha büyük bir problemdi. topu kaybetmekten korkuyordu. bazı takım arkadaşlarının * ve teknik adamın * da etkisi yadsınamaz tabii ki. ancak 2016-2017 sezonu hazırlık kampından bu yana izlediğimiz bruma'nın net bir şekilde topu ayağına aldığında kendine hedef olarak rakip kaleyi aldığını görebiliyoruz.
    ayrıca kendisinin sözleşmesi en kısa zamanda uzatılmalı ve serbest kalma maddesi ciddi bir bedel olmalı. daha 22 yaşındaki bir futbolcudan bahsediyoruz. elimizden bir kaç kuruşa kaçmaması gerekiyor. ha bana sorsanız hiç satmayalım 30 yaşına kadar oynasın derim ama muhtemelen yakın gelecekte kendisi ayrılmak isteyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın