resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4211
    bence artık bir futbolcunun 2 fiyatı var;

    1- normal fiyatı
    2- ingiltere ligi fiyatı

    bana göre şu anda bruma 10 milyon euro civarında bir adam. tüm sezonu böyle oynasın, çift haneli gol ve asist rakamlarına ulaşsın 20 milyon euroyu rahat görür. ama söz konusu ingiltere ligiyse bence mevcut piyasasının en az %50 fazlasını eder.

    bir de bruma' ya doğru futbolu öğretmeye çalışmaktan artık vazgeçelim. bruma al ver yaparak, doğru koşular falan yaparak bruma olmaz. bu adam topla iyi, bu adama topu vereceksin, bu adamın o topu kaybetme lüksünü bu adama tanıyacaksın ve sahip olduğu özellikleri nasıl daha etkili bir silah haline gitirir onu düşüneceksin. bu adam 27 28 yaşıdna zaten şimdiki gibi oynamayacak, hiçbir şey yapmasanız da bu heyecanı(olumsuz anladma heyecan) olmayacak, daha ekonomik oynayacak falan falan. ama şu dönemlerinde rahat bırakmak lazım bence bu çocuğu. sadece sahip olduğu özellikleri nasıl daha etkili kullanabileceği anlatılmalı ona yoksa asla doğru futbolu öğreteceğiz diye onu bruma yapan özellikleri kullanması kısıtlanmamalı.

    takımda bruma varsa elbette bruma top kaybedecek, selçuk mu kaybetsin? bruma o topu kaybetme riskini alıp da 2 kişinin arasında daldığında topu kaybetmediği takdirde sana gol pozisyonu yaratır. selçuk bırak iki kişiyi, bir kişiyi karşısına alıp çalım atmayı denese ne olur denemese ne olur çünkü çalım atsa da arkasında bırakamaz o adamı ama bu çocuk bırakır.

    kiralık gittiği dönemde ekşide yazmıştım; biz bu adama doğru futbolu öğreteceğiz, doğru bitirişi öğreteceğiz diye doğru başlangıcı yapmasına engel olduk. pozisyonu yaratsın varsın kötü bitirsin, kötü bitire bitire iyi bitirmeyi öğrenir çünkü volkan şen gibi değil bu adam, bu adamda o ayak içi var, o teknik var, o plase vuruş var...
App Store'dan indirin Google Play'den alın