• 23
    galatasarayın şampiyonluklarında bir coşku vardır hep. birilerinin gaz birilerinin ruh olarak yorumladığı. acıkcası adına ne derseniz deyin onun cok özel birşey oldugunu dusunuyorum.
    ancak bu sene farklı bir durum var. sakin bir galatasaray izliyoruz. sağlam adımlar atıyoruz. kaldı ki henuz oyunumuza ciddi manada esneklik kazandıracak oyuncularımız eksik. 4-4-2, 4-3-3, 4-2-3-1 gibi formasyonlar arasında geçiş yapabilecek bir kadromuz olacak eksikler tamamlanınca.

    başta bahsettigim gaz olayına donersek, bu bizim hep zor basladıgımız sezonlar kenetlenmenin sonunda son duzlukte devreye girerek sampiyon olmamızı saglayan seydi. ama sanırım bu sene boyle saglam saglam gidecek ve ona gerek bile duymayacagız. eger ki zaten gaza gerek kalırsa da biz bu sakinlikle ilk yarıyı az kayıpla atlatırsak ikinci yarı bu takımın verdiği ışıkla taraftar, 2000 ruhu derken fişini cekeriz ligin.

    beşitaşın cl grubunun tırt olması onların daha cok yorulmasına neden olacak, aksine fenerin grubunun zor olması da onların aralık ayı gibi kaosa girmesine sebep olacak. biz ise bu arada uzerinde sampiyonluk baskısı olamayan ve ne yaptıgını bilen bir takım olarak sampiyon olacagız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın