resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5877
    gece yarıları uykudan kalkıp, sigara üstüne sigara yakıp videolarını açıp izlediğim canımız ciğerimiz. kendisini takıma kim kazandırdıysa, kim kendisinin transfer görüşmelerini yürütttüyse, kim imza atması için önüne defteri getirdiyse başımızın üstünde yeri var. ilk başlarda elleri küçük diye dalga geçilen bu cengaverin şimdi herkesi utandırıyor olması enfes bir şey. sadece yorumcuları değil, yediği hatalı gol sonrası twitter'dan kendisiyle dalga geçen volkan babacan'a gol atıp gerekli ayarı vermesi de cabası. bu adamın önünde iki sağlam stoper olsa (denayer-kjaer) hayatta gol yemek nedir bilmeyiz. ama işte şimdi chedjou efendiyle semih efendiyle muhatap oluyor ne yazık ki.

    geçtiğimiz sezon kâbustu, kabul. bu sene ise gayet iyi gidiyoruz. iyi gitmemizin en büyük mimarı elbette kendisi. 2015-2016 sezonu türkiye kupası finali ve aynı sezonun süper kupa finalinde yaptıkları sayesinde iki kupamız oldu. 2016-2017 sezonu ve sonraki sezonlar için de en büyük kozumuz kendisi. bir ara manchester united'ın 35 milyon euro gibi astronomik bir teklifi olduğu yazıldı çizildi. allah var güzel para ama konu muslera ise herhangi büyük bir para tatmin etmiyor. belki abartı gelecek ama ne teklif edilirse edilsin satılmasından yana değilim.

    yıllık 3 milyondan fazla para alıyormuş. helali hoş olsun. umut'un 1.8 milyon, hamit'in 1.6 aldığı yerde kendisi 5 milyon da alsa gözüme gelmez. gitmesin hiçbir yere. kalsın futbol hayatının sonuna kadar. hatta futbolu bıraktıktan sonra taffarel gibi kaleci antrenörümüz olsun. yeni kediler yetiştirsin. kazanacağımız tüm kupalarda kaleci antrenörü olarak da adı geçsin. çocuklarını burada okula göndersin. gönüllü olarak servis şoförü olacak tonla kardeşimiz var. bir ömür bizimle kalması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın