• 18
    ligin başındayız. bu hisse bu kadar erken kapılmazdım normalde ama görünen köy de kılavuz istemiyor.

    önce bizden başlayayım. geçen seneden sadece 3 oyuncu farklı şu an on birde. demekki burda bir t.direktör başarısı var. bir takım aynı kadrolarla bir sene içinde bu kadar mı değişir? hocamıza sahip çıkalım. harbiden adam çalışıyor, bu çok belli. 24 eylül 2016 beşiktaş maçındaki ilk gol tam bir çalışma ürünü. onun haricinde kondisyonumuz baya artmış görünüyor. çok derli toplu oynuyoruz, topa baskı yapıyoruz, takımda bir dayanışma var, herkesin görevi belli. bunu net olarak dışardan görebiliyorum açıkcası.sadece riekerink'in başarısı değil bu tabiiki. takımın özverisi de görülmeye değer. 24 eylül 2016 beşiktaş maçında kimse beraberliğe sevinmiyorsa doğru yoldayız demektiz zaten.

    beşiktaş geniş kadronun ekmeğini yiyor ama aynı zamanda geniş kadronun sıkıntılarını da çekiyor. doğru maçta doğru oyuncu bulmakta zorlanıyor. ideal on birleri yok. geçen seneden baya baya kötüler kadro olarak değil tabiiki oyun olarak.

    fenebahçe lig sonunda 3. olamaz, net. görüntü o. 28 senelik tecrübem bunu söylüyor. pek yanılmam bu konularda. uzun uzun fenerin defolarını yazardım ama çok fena uykum var:( şu an tek gözümle bakıp yazıyorum mesela. zaten herkesin bildiği şeyler. takımda lider oyuncu olmaması, ince işi yapacak bir orta saha ve golcü gibi bir golcülerinin olmaması sadece birkaçı.

    bu hafta içi passoligi yenileyip antalyaspor maçıyla beraber gidebildiğim kadar maça gitmek istiyorum. bu takım, bu t.direktör onlara destek olmamızı hakediyor fazlasıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın