resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1386
    de jong ve poldi olmadigi icin, daha dogrusu yedekten sokacagi hic kimse ilk onbirdekinden daha iyi katki vermeyeceği icin, hatta ve hatta takimin dengesini bozup geriye goturme ihtimali olduğu için oyuncu degistirme konusunda cekimser kaldigini dusunuyorm. son dakikada* josueyi gorduk, vuramadigi topu da gorduk. ne yapacakti. hamiti alsa sonucu olumlu değiştireceğine dair bir umudu olan var mi mesela. kagit uzerinde mac esnasinda biz de konustuk herkes gibi golun gelmek uzere oldugunu, josuenin girip yasin yada sinonun çıkması gerektigini, yada hamit selcuk degisikligini. ama bunlarin hicbirinin ise yarayacagi kesin degildi. beşiktaş ise taliscasindan adrianosuna mac icin cok hamle sansi olan bir takim. + taraftar destegi cabasi. bugun de jong olsaydi uclu ortasahayla al gulum ver gulum 3 0 gibi bi skoru konusacaktik belki de. ancak bu kadar dar rotasyonla ancak bu kadar oluyor.

    ligin ilk 5 haftasinda namağlup devam ediyoruz. gecen sene mustafa denizlinin biraktigi enkazi dusunun, sene basindaki super kupa macindaki kısır takimi dusunun, sonra da bugünkü maci dusunun. sonra bugunku takima poldiyi ekleyin, kobeinni ekleyin, serdari ekleyin, de jongu ekleyin.. her hafta düzenliali saha maci yapan banka memuru grubundan ne oynadığını bilen bir futbolcu toplulugu yaratabilmis olan bu adama sarılın. abuk sabuk kim varsa takimdan gondermeyi akiledebilmis bir teknik adamin maç sıkıntılıyken oyuncu degistirmeyi akil edemeyeceğini mi dusunuyorsunuz yoksa?

    sene sonunda sampiyon olacagini dusunuyorum. ola ki bir sanssizlik oldu ve şampiyonluğu kacirdik diyelim, o zaman da ne oynadigini bilen, ne oynamaya calistigi anlasilan bir takim yaratmasi bile bizim icin cok buyuk bir katkidir.

    artik bir felsefe ve oyun planimiz var en azindan. 3 ay sonra oturmus sistem ve genislemis rotasyonla cok daha iyi yerlerde olacagiz izleyip gorun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın