resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11760
    #2024326 numaralı yazımda sneijder'i çok ciddi eleştirmiştim, bu sebeple sneijder'in bu akşam 17 eylül 2016 galatasaray çaykur rizespor maçındaki başarılı performansına çok sevindim.

    sneijder bu akşam 100. maçında sahada konuştu, ve bizlere dedi ki, "ben arada sırada formsuz olsam da hala çok kaliteli ve üst düzey bir futbolcuyum."

    sneijder bu akşam her zamanki gibi çok istekli idi, ilaveten etkili de oynadı. 2 tane asist yaptı. maçı kazanmamızı sağladı.
    geçen hafta istatistiklerde pas istatistiği zayıf, ama topu ceza sahasına kanatlara açıldığında yaptığı ortalar ile gönderiyor demiştim.
    bu akşam sağ kanattan yaptığı 2 harika orta ile eren'e 2 asist yaptı.

    sneijder bu akşam sadece asist yapmakla kalmadı, top kaptı, pres yaptı, hücumda kendi başına yaptığı presle, kaptığı bir kaç topu bruma'ya aktardı hatırlarsanız.

    bunun yanında sneijder forvet arkası oynamasına rağmen hep sırtı dönük pozisyonda top almak durumunda kalıyor, ama bir türlü yüzünü dönemiyor. tamam rakip sıkıştırıyor, pres yapıyor, tamam sneijder darbe alıp sakatlanmamak için kendini koruyor, bu sebeple topu alır almaz garanti bir şekilde topu tekrar geriye atıyor ama bu adam wesley sneijder ve bizim ondan beklentimiz sırtı dönük şekilde de topu alsa, bir şekilde yüzünü dönmeyi başarıp, topu ileri doğru, forvete aktarabilmeli veya kanatlara açıp oyunu ileri, hücuma, kanatlara aktarabilmeli. -- bu da ufak bir eleştiri olarak burada dursun, zira bunun haricinde bu akşam sneijder iyiydi --

    peki sneijder bu akşam neyi yapmadı, bir de bunu söyleyelim.
    sneijder bu akşam bruma'nın tek başına, kendi emeğiyle yoktan var ettiği penaltı pozisyonunda, beleş penaltıya konmadı. emek hırsızlığı yapmadı.
    sneijder bu akşam gerçek bir kaptan gibi oynadı.
    sneijder bu akşam kendi emeğiyle, sahada oynadığı güzel futbol ile eleştirilere cevap verdi.
    sneijder bu akşam 100. maçında galatasaray taraftarını sevindirdi.

    teşekkürler wesley sneijder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın