• 12
    orkun usak: kayseri erciyesspor'da bir onceki sene kupada ceyrek finalde galatasaray'a karsi cosmustu. sonraki sezon galatasaray'a geldi. ucmayi bilse belki fena kaleci olmazdi. garip tikleri vardi, fener maclarinda nispeten iyi performans cikarirdi. 5 yedigimiz leverkusen maci ardindan lig sonuncusu kasimpasa'dan frikik golu yiyince, kalli'ye gidip, psikolojisinin iyi olmadigini soyleyip yedek kalmak istemisti. o gunden sonra 2009 yilina kadar kah ikinci, kah ucuncu kaleci oldu. aklimda selcuk burak ikilisinin rakip oldugu 6-3 kazandigimiz manisa maci geldi. o macta bir ara her sutu iceri almisti ve ciddi ciddi mac 5-5'e donecekti.

    aykut ercetin: nam-i diger "mr. alamanci yedek" aykut, orkun'un psikolojisi sayesinde hayalini kurdugu as kaleciligi elde etmis ve 2007-2008 sampiyonlugumuzda en az gol yiyen takim olma unvanimiza iyi bir katki saglamisti. tabi bu ruya uzun surmemis, ertesi sene steaua bukres macinda rakibin sirtina degaj dikip sampiyonlar ligine veda etmemizde buyuk rol oynayinca kulubeye geri donmustu.

    morgan de sanctis: umraniye sapigi imaji ile gonullerde taht kuran de sanctis, o sezonun(2008-09) ikinci haftasi kayserispor macinda altipastan hayvani bir top cikarinca "aha iste bu adam, oldu bu is" dedirtmis, lakin genelde sezon boyunca vasat bir performans sergilemisti. vikipedi 1.90 yazmasina ragmen o donem kombineli stadyumdan maci izleyen ben ve gozlerime gore bu adam kisa boyluydu. bilmiyorum, bir kaleciye gore fazla yapili durmuyordu. zaten kiralikti. fazla etki birakmadan sezon sonu cekti gitti. ilgincki kariyeri galatasaray'dan sonra napoli, roma, ve monaco gibi takimlarda surdu ve suan 40 yasinda halen aktif. tabi bana kalirsa sevilla'dan gelirken palop denilen kovanin yedegi olacak kadar kotu bir kaleci degildi. (bakiniz: 2008 fenerbahce - sevilla maclari)

    leo franco: yorum yok. atletico madrid bu adami nasil orada bes sene tuttu ona da yorum yok. tek faydasi selcuk sahin'in fenerbahce kariyerini 4-5 sene daha uzatarak belki bize 2011-12, 2012-13 sampiyonluklarimizda corbada tuzu bulunmasiydi (!) keske nonda'nin degil bu adamin sozlesmesini fesh etselerdi. hos o devre arasinda gelen "party boy" jo'ya da ayri deginmek lazim.

    ufuk ceylan: 2007-2008 sezonunda 2-2 biten galatasaray macinda iyi oynayarak dikkat cekmis ve 2 yil sonra galatasaray'a gelmisti (09-10). tabi istanbul geceleri, demet akalin'a ona buna yazmalar tum hiziyla devam etmis, bunun yaninda meshur 2010-2011 faciamizin en buyuk kahramanlarindan olmustu. haa daha sonra 2013-14 sezonundaki meshur sabaha kadar suren penaltili gaziantep buyuksehir belediyesi macinda futbolcularimiz kacirdikca bu arkadas kurtarmisti. o turu zor bela gecip, kupayi almistik. o sezonla birlikte de turkiye kupalarina ambargo koyduk. o yuzden bir tebessum biraksa da, bizimle deyıldır.

    robinson zapata: nam-i diger efsane kaleci zapata. belki karpuzcu olsa daha iyi olurdu. karpuz tutmak onun kariyeri olmaliydi. kalecilik degil. bir de bu arkadas 2-2 biten gs-steaua macinda kaledeydi. sirf nonda'dan yedigi golleri seref tribununden izleyen bir yonetim bunu niye bize layik gordu, o da hep soru isareti oldu. gerci adnan brothers. neyin soru isareti monaco....

    eray iscan: bale'den yedigi gol espn'in jeneriginde yayinlaninca popularitesi (!) buyuk capta artmisti. kalecilik olarakta tek basarisi budur. bale'nin frikigini bernabeu'da canli hem de saha icinden izlemek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın