• 24
    mancini, bir maçta uzatma anlarında gol lazimken forvet çıkartıp ceyhun' u oyuna almıştı. herkes de eleştirmişti tabii -ben eleştirmeyen kesimdendim- ve mancini şöyle bir şey söylemişti sonrasında "çok forvetle oynamak hücum oynamak değildir" ışte bu sözün somut kanıtlarından biridir bu maç. yani kadroya bakınca düz mantıkla savunma zaafiyeti yaşayacağımız, topu kapmakta zorlanacağımız söylenebilir ama top bizdeyken hücum edemeyecegimizi pek kimse soyleyemezdi ama edemedik.

    burada olsun, başka mecralarda olsun temeli olmayan ezber yorumlardan, çok bilmisliklerden sıkıldım ve son dönemde iyice tahammulsuzlestim bu konuda.

    defalarca kaan kural' ı dinledim nba studyoda. her seferinde koçun ne oynatmak istediğini ve istediklerinin neden olup olamayacağını yorumladığını gördüm. ama söz konusu futbol olunca hiçbir yorumcu( bir iki istisna var ışte sevdiğim) hocanin ne yapmak istedigini anlamaya ugrasmiyor. skora bakip konuşuyor. yahu en basit örnek; 11 eylül 2016 fenerbahçe bursaspor maçını bursa kazansa ne olur, bursa' nin ve hamza' nin futbol adına övülecek bir olayı var miydi? yahu futbol tarihinin en önemli çizgi pozisyonlarından biriydi belki de behiç' in pozisyonu. maçı 2 1 fener kazansa dick advocat ovulecekti bu defa.

    her neyse bu maç bana şu an bunları yazdırdı ışte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın