• 22
    (bkz: tarihte bugun)

    "3 macta 110.000 bilet olimpiyatta taraftarinla stadi titret" benzeri (tam hatirlamiyorum) bir slogan ile ucl maclari icin olimpiyat stadindan muthis bilet geliri elde etme hayali yasayan topragi bol olsun rahmetli ozhan canaydin, stadyumun trafik ve park sorununu dusunememis ve ilk mactan onbinlerce insan yollarda trafikte mahsur kalip maca yetisememisti.

    maca gelince, mahsur kalan binler fazla birsey kacirmamis, takimimiz ciliz bir futbol ortaya koymus, rakipte bir puana razi olunca mac 0-0 bitmisti. necati'nin son dakikalarda kacirdigi pozisyon disinda fazla kayda deger bir mac olmamisti. zaten o sezon gruplarda 3-0'dan geriye dusup neredeyse 3-3'e getirebilecegimiz liverpool deplasmani disinda galatasaray'in adina yakisan bir futbol ortaya koyamamistik, gazozuna son macta 3-2 yendigimiz liverpool macini tabi ki saymadim.

    zaten sezonda bizim icin anlamsiz sezonlardan biriydi. 2005-2006 sezonunda elde ettigimiz "elle kolla degil, bilekle. parayla pulla degil, yurekle" sampiyonlugu sonrasi orta sahamiz inamoto, carrusca gibi isimlere emanet edilmis, cihan ve orhan'da yaraya tuz basinca o sezon tek tesellimiz, 19 yasindaki genc arda turan olmustu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın