resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1192
    10 eylül 2016 kayserispor maçı'nı mükemmele yakın şekilde yönetmiştir.

    burda hoca yetersiz yeaaaaa, yanlış değişiklik yaptı yeaaaa diyenlerin yasin hakkında geçen sezondan beri yazdıklarını görmek isterim. adam 45 dakika gol dışında ortada görünmeyen yasin'i çıkardı, yerine geçen hafta 2 gol yaratan josue'yi aldı. kesinlikle yaratıcılığı arttırmak için doğru hamleydi. en azından ben olsam aynı değişikliği yapardım.

    de jong, selçuk değişikliğini analiz etmeye bile gerek yok. yanlış olduğunu savunan mustafa denizli dönemini özlüyordur.

    bence iyiydik. kayseri'yi golü yediğimiz 10 dakikalık periyod hariç cıkarmadık. her top kaybettiğimizde bastık ve aldık.

    defansif olarak da iyiydik. geçen sezona kıyasla baya iyiydik.

    ama kısır bir oyun oynadık. podolski'nin dönüşü ceza sahası içinde çoğalmamızı ve daha çok üretmemizi sağlayacaktır. keza ilerleyen haftalarda sistemin oturması ve takımın birbirine, oyuna alışması da.

    bir anda takım olmak zordur.
    yeni bir teknik adam, yarısı yeni bir kadro... otoban gibi bir yol bekliyorsanız dünyadaki hiç bir hoca size bunu sağlayamaz. hayat dolambaçlı patikalar sunar.

    taraftarlığı hep zahmetsiz sonuç isteyerek yaptığımız için kimsenin taş üzerine taş koyacak kredisi yok, o nedenle de bol bol acı çekip bir gıdım bile yol katedemiyoruz.

    habire fatih terim diyerek bokuyla oynayıp çocukluğuna döneceğini sanan yaşlılar gibiyiz.

    şimdi riekerink'e destek zamanı. benim yaklaşımımda taraftarlık bunu gerektirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın