• 332
    levent tüzemen, hıncal uluç, ahmet çakır, beyin ölümleri çoktan gerçekleşmiş ve dinazorlaşmış yorumculardır. (yazar demiyorum çünkü yazar değil, yazdırılandırlar)

    daha birçok yorumcu vardır böyle ama ben galatasaray'dan ekmek yiyen dinozorusları yazdım. diğerlerini kendi sözlükleri yazsın!

    bu ve benzeri yorumcular, gerek td, gerek yönetici ve gerekse futbolcularla ikili ilişkileri nedeniyle, kurdukları çilingir sofralarındaki muhabbetleri nedeniyle gerçekleri göremezler, görselerde söyleyemezler. (yazmalarına zaten izin verilmez)

    şimdi gelelim tolga ciğerci ile ilgili söylediklerine levent tüzemen'in.

    https://twitter.com/...s/774314003682263040

    her maç 12-13 km koşuyormuş, bana ne ben icraata bakarım demiş. bunu söylerken iki yanlış yapıyor tüzemen.

    birincisi her maç 12-13 km koşmak bizatihi zaten bir icraattır. çünkü bu koşu ile rakibe oynayacağı alan bırakmazsın ve kilit ara pas yapıp forvetin muslera ile karşı-karşıya kalmasını önlersin. bu icraatın babasıdır.

    ikincisi, selçuk inan o kadar koşamıyor ama icraatı var demek istemiş. (bu tabi satır arasında gizli) allah çarpar sayın tüzemen, biz o icraatı son üç yıldır neden göremiyoruz selçuk'ta. selçuk yüzünden rakipler finiküler ile geçer gibi geçiyor orta sahamızı ve doğruca iniyorlar kalemizin önüne. bunu nasıl gör(e)mezsin.

    şimdi neden tolga'ya salladığını da izah edelim tüzemen'in. çünkü selçuk'un nigel de jong'u kesmesi imkansız. üçlü orta saha da olmayacağına göre kesme ihtimali olan tek oyuncu tolga ciğerci. tolga'nın en iyi özelliği ise çok koşması olduğundan onu değersizleştirmek için ordan giriyor olaya. işte bu hinliktir ve ahlaksızlıktır.

    j. olde riekerink için söyledikleri zaten ahlaksızlık sınırlarını da aşan bir
    terbiyesizlik. fatih terim'i meze yapması da ayrı bir terbiyesizlik. buna cevap vermeye bile değmez. ancak galatasaray riekerink ile kazandıkça tüzemen ve onun gibilerin yüreklerinin sızlayacağı çok açık. yazık...

    sayın tüzemen gibiler azala azala tükenecek inşaallah. ezbere değil, bilgiye ve fikre dayalı yorum yapan yazar ve yorumculara kavuşmamız dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın