• 53
    riekerink eleştirilerine katılmıyorum. nazifoğlu konusunda haklı. demirtaş entry'sinde yorum bile yok. özbek yönetimi ve özbek hakkında çoğunlukla haklı ama kollbeinn'in sakatlanması üzerinden sallaması saçma geldi.

    sözlüğe katkı falan mesele değil de fikri olan bir yazar. bunu özelden de birçok kişiye söylemişimdir: sözlükte hakim görüşe karşı yazı yazma noktasında bir çekince var. bu nedenle aynı düşünceyi savunan aynı tonda on entry okuduğumuz oluyor. andrei taganov benzeri yazarlar fikirlerine katılınmayacağını bildikleri yerlerde de onları açıklamaktan geri durmayarak ortama çeşitlilik katıyor. burada mevzu fikir mevzusu değil, birbirini hiç sevmediğini bildiğim drvenom ile turuncusakal için de tamamen aynı tanımı yapabilirdim.

    sonuçta tek bir noktadan değil, çeşitli yerlerden; hatta yazarı siyasi nedenler yüzünden kimsenin sözlükte "linç edilmemesini" isteyen biri olduğu halde sırf kalabalık yapmak için araya atılmış bir demirtaş övgüsüyle vurulmaya çalıştığı bir eleştiriye ciddi ciddi söz konusu eleştirinin boyutunda bir yanıt yazmaya gerek duyacağını sanmam.

    hıncal hiç değil.

    düzeltme: monacoprensi ataman konusundaki düşüncemi sordu. haklıdır, onu unutmuşum. ataman milli takım hocası olmasaydı ya da kupa getirmeseydi de davet gelirse erdoğan'ın iftarına giderdi. bu ise konjonktürel nedenlerden doalyı benim için karakter ölçütü değil. andrei taganov'a göre elbette olabilir. tokat olayında da oyuncu şikayetçiyse edecek kelimen kalmaz, darptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın