resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1084
    bay riekerink'in en önemli şansı galatasaray'ımızın onun için bulunmaz hint kumaşı olmasıdır. nasıl mı?
    1-) bay riekerink ya da diğer tabirimizle riekering bey; daha önce hiç a takım çalıştırmadı.
    2-) riekerink bey, a takım çalıştırmadığından maaşı da hep a takım antrenörlerine göre çok çok düşük kaldı ki galatasaray alt yapısına geldiğinde ayda 10 bin euro civarında bir miktar alıyordu. şuan da ise yılda primlerle 1 milyon euro üzerinde alacaktır.
    3-) riekering bey, bu fırsatı yakaladığından dolayı biz görevine 4 elle sarılmasını bekliyoruz. böylece kendisini ve takımını farklı kulvarlarda temsil edebilecektir.
    4-) riekerink bey, başarıya aç. evet bizde şuana kadar 2 ezeli rakibine karşı galip gelerek türkiye kupası ve süper kupayı aldı. fakat bu onun için yeterli değil. kendisini asıl ispatı lig sonu şampiyonluğuyla ve derbi galibiyetleriyle olacaktır.
    5-) bunların sonucunda da şampiyonlar ligi gibi futbol aleminin kulüpler düzeyinde en üst düzey liginde mücadele hakkı kazanacaktır ki bu biçilmez bir markadır, tanıtımdır.

    tüm bu maddelerden yola çıkarak, bay riekerink'in başarılı olacağını umuyor ve inanıyoruz. bizim artık yeni efsane adaylarına ihtiyacımız ve yeni kulüp yapısına ihtiyacımız vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın