• 311
    oyunda üst üste 2 şampiyonluk aldım ve asıl beni sevindiren olaylar silsilesi ikinci şampiyonluk sonrası yaşandı. fenerbahçe küme düşerken, bizde de başkanlık seçimi oldu ve dursun özbek gitti. dursun özbek yönetimi ne desem para yok pul yok diyordu, hatta pilot kulüp bile bulmaya izin vermediler. yeni başkan gelince hemen antrenman tesisi ve pilot kulüp ile transfer yüzdesi artmalı dedim ve kabul ettiler.

    devre arasında muslera olay çıkarmış ve ben de onu juventus'a satıp yerine kameni'yi almıştım ama memnun kalmadım, sezon biter bitmez sözleşmesi biten ospina'ya çullandım ve aldım. podolski ve chedjou ile de yıl sonunda yolları ayırdık sembolik bonservis bedelleriyle. takımda ağır toplardan sadece wesley sneijder kaldı.

    bir de sezon bittikten sonra ingiltere ve hollanda milli takımları teklif yaptı, ingiltere 5.8 hollanda ise 1.2 milyon euro önerdi fakat her ikisini de kabul etmedim ve enerjimi sadece galatasaray için harcayacağım.

    kadrom şöyle: ospina - johansson, rüdiger, ely, hasan ali - mehmet ekici, havard nordtveit - kevin kampl, coric, pereira - moussa dembele.

    johansson'u psv'den aldım ve muazzam bir sağ bek. hasan ali'yi ise telles'i sattıktan sonra 700 bin euroya almıştım, carole için yedek olur diyordum fakat acayip bir form sergiledi ve formayı kaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın