resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10849
    kusura bakmayın ama bana şuan melo'yu savunup selçuk'u yerden yere vuranı veya selçuk'u savunup melo'yu yerden yere vuranı ciddiye dahi almam.

    melo 2013-2014 sezonunda tamamiyle bitti. selçuk da 2015-2016'da son nefesini verdi.

    ikisinin şuanki halleri üzerinden değerlendirme yaptığımda bir fark göremiyorum. sonuçta ikisi de benim gözümde futbol mezarlığında abi kimse kusura bakmasın. maç boyu 8 km koşan ön liberoyu da istemem, 11 km koşup rakibe refakat eden adamı da...

    her şeyi geçtim, öyle bir algı var ki melo varken orta sahamız çok sertmiş, rakip geçirmiyormuşuz gibi. beyler!!! arsenal'den dortmund'dan 4 yerken orta sahamızda linderoth ile ayhan mı vardı?

    melo'nun sertliği bireysel bir sertlikti. takım sertliğine en ufak bir katkısını görmedim ne yazık ki. sertlik dediğin geniş bir tabirdir. benim yorumumda doğru alan kapatmak bile takım sertliğine katkıda bulunan bir olaydır.

    selçuk için zaten sertlik kelimesini kullanmıyorum bile zira komik kaçacak çok belli.

    melo da selçuk da zamana yenilen adamlar. hiç mi hiç dilenmenin, aman keşke gelse demenin manası yok. melo form tutsun diye her sene 6-7 hafta beklerdik selçuk da öyle. ikisi açılana kadar balık kaçıyordu zaten. kör ölür badem gözlü olur misali, ikisi de yağlana yağlana bi hal oldu birilerince. bırakalım beyler maziyi. her sene luce'yi getirmeye çalışan basından farkımız yok yahu.

    geçenlerde pilot edilen bir arkadaş, ciddi ciddi drogba gelsin tüm eksiklerimizi giderir falan demişti. abi bu kafalara ulaşmak için ne yiyip ne içmek gerekiyor?

    melo bizim tarihimizde yerini almış ve çok önemli bir figürdür, efsanedir ancaaaak! futbol olarak b i t m i ş t i r.

    gönlümüzde ise hala aynı yerdedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın