• 15205
    çok mutluyum çünkü aslan 3 senedir ağzından salyası aka aka uyuyordu, bir ara uyandı 4. yıldızı aldı geri yattı ama şimdi, uykusunu almış bir şekilde dinç olarak ayaklandı....

    tarık - olcan - umut - burak - donk - yasin - sabri - selçuk gibi ve daha niceleri gibi ruhsuz isimlerden kurtulduk. selçuk, sabri ve yasin mesela hala takımdalar tamam ama eskiden bu oyunculara mecburduk ilk 11 de oynamalarına mecburduk bir düşünün. şimdi selçuk 2 maç kötü oynasın jor hocamız rahatlıkla keser, de jong var tolga var josue var. sabri ancak ve ancak çok iyi oynarsa formayı kapabilir yoksa cavanda var linnes var. yasin de aynı şekilde iyi oynamak zorunda zira poldi var bruma var sinan var.

    sonuç olarak mis gibi takım olduk. daha önceki entrylerde de yazıldığı gibi 2 farklı 11 çıkıyor ki bu iki 11 de şampiyonluk yarışına girebilir seviyede. geçen sene 1 11 bile çıkmıyordu şu takımdan. herkes her maç farklı 11 yapıyordu falan filan.

    çok mutluyum. çok neşeliyim be sözlük. çok özlemişim bu havayı takımımda. 2 sene önceki şampiyonluk zamanı bile böyle neşeli değildim çünkü takımın hali ortadaydı. sadece formamız şampiyon olmuştu.

    fatih terim'li 2011-2012 ve 2012-2013 senelerindeki, takımda ne olursa olsun endişelenmeyen, sürekli 11 kurmakla uğraşmayan hocaya güvenen bir taraftar olmayı çok özlemişim. 3 sene geçmiş, düşünün 3 senedir sürekli şu şöyle olmalı bu böyle olmalı bu adam niye alındı bu adam niye gönderildi, bu takım doymuş artık isteksizler vb. şeyler ile geçti. 3 senelik aranın ardından tekrar şahlanıyoruz.

    taraftarda da bu hava oluştu ya daha kimse durduramaz bizi ben size diyeyim beyler. bu sene şampiyonluğumuz garanti. seneye şampiyonlar liginden gelecek 40 milyon euro'yu kimseye bırakmayız biz. seneye de 1 2 takviye ile daha da güçleniriz.

    üzgünüm kuşlar, aslan doğruldu ve ayağa kalktı. en az 2 sene size kupa mupa yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın