resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4084
    potansiyeli olduğu kesin olan ama daha hiç bir şey ispatlamamış oyuncumuzdur.

    12-13 sezonunda lizbon'da 13 lig maçına çıkmış, 1 gol atmış.
    13-14 sezonunda transfer ettik, umut verici bir başlangıçtan sonra maalesef sakatlandı ve sezonu kapattı. ligde 7 maç - gol, asist yok.
    14-15 sezonunda "bu sefer geçen yıldan daha iyi" denilerek sezona başladı. şampiyon olduğumuz yıl yasin'in verdiği katkıyı veremedi. ligde 20 maç - 1 gol, 2 asist.
    15-16 sezonunda sociedad'a kiralik gitti, la liga'da 32 maça çıktı, 2 gol - 1 asist.
    16-17 sezonunda ligde 2 maça çıktı, 1 gol, 1 asist.

    toplamda kariyerinde 74 lig maçına çıkmış, 5 gol atmış, 4 asist yapmış. dripling ve hız özelliğine laf eden taş olur, çok yetenekli olduğu ortada ama hücum yaratıcılığı için kendisini geliştirmesi gerekiyor. set hücumlarında hala etkisiz. kapanan rakibi açacak yaratıcılığı yeteneğine ekleyemezse hiç bir büyük takım kendisine büyük paralar vermez. kontra atak futbolu oynayan orta-alt sıra takımların iyi oyuncusu olabilir en fazla. hazırlık maçı performansının herkesi heyecanlandırdığının farkındayım ama hazırlık maçı performansları gösterge olsaydı aydın yılmaz'ın değeri 10 milyon euro'dan az değildi. bu yıl herkes gibi bende kendisinden umutluyum ama 30-40 milyon euroları konuşmadan sakin olmakta ve gelişimini takip etmekte fayda var diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın